torstai 18. marraskuuta 2010

Pelastakaa banaanikärpäset!

Olen jo pitkään miettinyt ryhtyväni toimiin banaanikärpästen puolesta, facebookryhmä ja jotain mielenosoituksia ja banaanikärpästen vapautusrintamanapit.

Banaanikärpäset, nuo maamme hiljaiset, joita käytetään sadoittain, tuhansittain eläinkokeissa. Päivittäin, kautta maailman.
Koko elämänsä eli noin päivän(?) nuo vaatimattomat pienet eläimet joutuvat elämään tavattomissa oloissa ja niille aiheutetaan mutaatioita vain koska niiden geeniperimä muistuttaa  kovasti ihmisen perimää.

Viimein muistin taasen aiheen kun aamulla tässä luin otsikon http://yle.fi/alueet/satakunta/2010/11/laaki_ja_vainaa_2136777.html yleltä.Missä menee eläinrääkkäyksen raja, kysytään artikkelissa.

Ja saako korkokengällä tappaa eläintä? Mitä jos käytän varvastossua? Tämä aihekin on tässä viimeaikoina ollut pinnalla. Ilmeisesti jossain USA:ssa on lakialoite jossa eläimiä EI saisi tappaa KORKOkengällä. Ilmeisesti muut kengät käyvät.

No joo, siis olen tässä miettinyt tätä vihreiden ajamaa kaikki-kaupunkeihin-ja-busseihin politiikkaa. Kuinka vihreää se on. On tietenkin ihanaa että sudet ja puput saavat vapaana mellastaa metsissämme,
kunhan eivät tule cityyn nakertelemaan niitä harvoja puita iloksemme.
Ihmiset ahdetaan pieniin yksiöihin kerrostaloihin syömään prosessoitua ruokaa.

Itse en taida jäädä odottelemaan että joku vapautusrintama vapauttaisi minut lähiöhäkistäni, vaan ihan itse taidan lampsia ulos.

Solong!

Pelastetaan (edes) banaanikärpäset!

Ei kommentteja: