tiistai 14. joulukuuta 2010

Minuuttia vaille kaksitoista

On ollut hieman kiireitä eikä ole ehtinyt kuin ajattelemaan blogausta. Pyydän anteeksi.
Joissain blogeissa pidetään arvontoja ja kaikkea ihanaa kun on 'saavutettu' joku tietty raja kävijöissä tai jossain muussa. No täytyy nyt katsella mitä keksin, jos keksin. Itseasiassa olen kovinkin tyytyväinen ettei täällä ole paljoakaan keskustelua aiheista, koska se veisi minulta kovasti aikaa, kenties. Tyytyväisenä vain kirjoittelen päättömyyksiäni tänne ilokseni ja ehkä myös muiden iloksi/kiusaksi.

Tyttärellä oli synttärit, ekat kaverisynttärit, viikonloppuna, täytti hurjat viisi (5) vuotta. Oli joukko lapsukaisia täällä leikkimässä. Innostus oli katossa. Laitoin mukulat koristelemaan muffinsseja joihin laitoimme sädetikut palamaan. Oli ongintaa ja sitten pystytettiin prinsessateltta, jonka sankari oli saanut. (Oli muuten halvalla jyskissä.. vähän vajaa 13 euroa) Pari tuntia vierähtää ihan mukavasti tuollalailla. Sisko joskus oli onneksi opastanut että lastenkutsuille kannattaa aina laittaa loppumisaikakin.. Kiitos viisaasta neuvosta siskolleni.

Meille tuli hello kitty kakkuun. Ullanunelmista saa sellaisia makeita (e-he-heh) kakkukuvia tilattua kaakunpäälle. Pitää laitta vuorokautta ennen kakun päälle. Itseasiassa innovoin käyttää niitä reinboun makurahkoja kuohukerman asemesta kakun päälle. Toimi hyvin. Hyvän makuista ja helppo pursottaa ja pysyi hyvänä sen noin vuorokauden. Eikä tarvinnut vatkata, kun inhoan sitäkin niin. Toiseen kakkuun laitoin vielä sellaista mansikkarahkaa päälle kun ne vaniljarahkat pääsi loppumaan sai vaalenpunaiset pursotukset. Kolme 0,6 euron (150g) purkkia riitti hyvin yhteen pieneen kakkuun.
Uuh. Tämähän alkaa muistuttaa sellaista oikeaa kotielämäblogia. No en jaksa nyt välittää lokeroida itseäni taikka tätä blogia.

Laitan tähän kevennykseksi pari linkkiä kivoihin videoihin joita tuossa männäviikolla katselin.
Kannattaa katsoa koko sarjat.
Kasvusta
Rahasta

Ei kommentteja: