keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kaikki valmiiksi suojeltu

Köhöm, tervehdys pitkästä aikaa. Tämä maa on niin hassu.
Täällä kaikki mikä voi olla vaarallista pitää olla merkitty SUURIN varoituskyltein plakaatein ja eristysaidoin ja nauhoin. Poliisi vartio vähintään pitää saada paikalle jos aikoo mennä portaita ilman että pitää kaiteesta kiinni. (Ihmettelen vielä miten ylipäätään SAAMME kulkea noinkin vaarallisissa kohteissa kuin portaissa)
Onko luvat kunnossa, saanko mennä portaissa. Enhän ole edes kurssia käynyt. Jumankekka, tulisi nyt viranomainen ja kieltäisi tuonkin vaarallisen toiminnan.
Moni on portaissa kaatunut.

Ihmiset oppivat tähän 'turvallisuuteen'.
Maalaisjärki häviää.

Kunnes tulee tuo mikälievaarajotaeioltumerkattuviranomaistentoimestapahapaha pyyhkäisee maalaisjärjettömät pois maailmankartalta.

2 kommenttia:

Nevie kirjoitti...

Tulin vastavierailulle, vaikka tässä vähän venähtikin:) Jokin aika sitten luin artikkelin, jossa kerrottiin, että vaikka yleinen turvallisuus on lisääntynyt huomattavasti viimeisen muutaman kymmenen vuoden aikana, niin ihmiset pelkäävät kaikkea mahdollista enemmän kuin koskaan. Ja kyllä tuollainen jatkuva varoittelu taitaa sitä pelkoa lisätä. Loppujen lopuksi maalaisjärki olisi juuri se millä pärjää pitkälle, mutta se tuntuu unohtuvan vähän turhan helposti tässä hysterian lietsonnassa...

Hanna Sormunen kirjoitti...

Moikka Nevie! :)
Tyttäreni kanssa olen huomannut tuon varoittelun 'vaarat'.
Pulkkamäessäkin kun varoittaa että älä laske päin puuta/pensasta, hän menee vakavaksi ja tavallaan jo ajatuksissaan laskee päin puuta.

Ja ajatuksethan ovat juuri se, mikä ihmistä muokkaa.

Vaara siellä teinsöri täällä.